Flyvefærdig engel

Så blev englen flyvefærdig og ligger nu klar i SHOPPEN.

Det har været fantastisk at arbejde med kombinationen af broderi og andre materialer på en måde, hvor broderiet stadig har været hovedaktøren. Ansigtet er således syet på et smukt stykke rustent jern, hvor jeg har boret en masse små huller. Rammen er lavet af Fiber Paste på stof, der efterfølgende er præget, malet og tilført guldpasta. Fiber Pasten er vidunderlig at arbejde med og tørrer blødt op, så man kan sy i den – Det indfarvede stykke silke er således syet på rammen med heksesting.
De små dele der er syet på silken er også silke – eller silkerester fra forskellige faser af silkeproduktionen.
Vingerne er broderet på et vidunderligt stof af hamp/bomuld der er malet/indfarvet.

Selvom den stadig bor indeni mig, så er den flyvefærdig og jeg lader den flyve videre ud til dig.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *