Årets første broderier

Jeg har længe haft i tanke, at jeg ville arbejde med broderi på små giner. Der er så mange muligheder, hvor man kan arbejde uden, at det skal kunne være brugbart tilskæring, og så kan der også leges.

På de to første giner har jeg arbejdet og leget med de “frie” broderisting og Amagergarn – dog har jeg på den rosa også tilført lidt bånd, som jeg har patineret.

På den gyldne gine har jeg arbejdet med mange materialer – perler, palietter, forskellig guldtråd og bånd, og som derfor også har givet nogle andre muligheder. Jeg har mest brugt kædesting, heksesting over bånd, nedlagt syning og ophøjet syning over en indre tråd/sjæl.

For dem alle tre har jeg malet/indfarvet selve ginestoffet med farvepigment og en vandig binder, hvor man kan fiksere farven med varme. Træklodserne er gamle stykker træ, som jeg har givet narvsværte.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *