1. step på vejen til et nyt fuglemønster

Jeg bliver af og til spurgt om – og senest for et par dage siden – hvordan jeg får fat i mønstre. Som regel laver jeg dem selv, og tanken med dette opslag er at vise lidt af denne proces.
Og som I, der har fulgt mig på det seneste, så har I set mine giner (tidligere opslag) – nu får de lov til at hvile lidt, mens jeg prøver mig frem med at lave et lille mønster til fugle og dernæst på samme måde arbejde med indfarvning af stof, tryk, broderi mm.
Fuglene vil jeg gerne have lige lidt større end dem, som jeg har hæklet og broderet i efteråret (-også vist i et tidligere opslag).

Nu må man godt grine, for nedenfor ser I billeder af små stof- og en enkelt papirmodel. Jeg vil skåne jer for alle de papirmønstre, som ligger forud.
Som I kan se, så er der nemlig “fugle” i forklædning af orm, klumpfisk, skovsnegl mm. – noget af en skør fuglefamilie!

-Men nu tror jeg, at jeg har fået den form frem, som jeg i første omgang vil arbejde videre med. Blandt andet skal jeg arbejde/lege med haler og vinger, så det bliver til et nyt blogopslag om vejen til et nyt fuglemønster.

…Og så vil jeg lige vise jer to små fugle, som vi har fået i gaver. Den ene er i træ – den har et fantastisk udtryk, som den her er groft skåret. Troldanden har min far lavet i ler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *