Minibilleder

Den sidste lange tid har jeg arbejdet med kursusmateriale til et sommerkursus. Det vil jeg også gøre den næste tid og derfor kommer der ikke så meget nyt her fra….men jeg måtte lige lege lidt med noget andet.

Forleden var jeg i byen og stødte på disse små rammer. De er tænkt til børn, der skal bruge dem som væv.

Jeg forelskede mig helt i rammerne og en idé begyndte at finde form for broderi. Efter forskellige forsøg endte jeg med kun at lave “trenden” på den ene side. Bag ved trenden lagde jeg et stykke filt. -Og så er der broderet over trendtrådene. Det er en udfordring kun at have 11 trendtråde at brodere over, men også sjovt og udfordrende.
På bagsiden er der syet endnu et stykke filt på.

3 Comments

  1. Anne Gjendal

    Hvor er de fine🤗 Som sædvanligt dejligt at se dine kreative produkter.

  2. Hvor er de skønne, den fine rosenbusk er da helt vidunderlig , Bettina- sikke en sød ide –
    Jeg håber alt er ok hos jer, vi må snart snakke igen .

    Knus fra Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *