Et “gammelt” tryk.

Jeg holder meget af at arbejde med min Gelliplade og lave monoprint/tryk på både papir og stof. Det er ikke altid, jeg har et bestemt formål med mine tryk, og så får de lov til at ligge og vente, mens de inspirerer og arbejder i baghovedet.
Sådan har jeg haft det med dette tryk. Jeg er vild med farverne – det både grafiske og brudte i farverne – perfekt til små brocher med broderi, hvor hver enkelt lille felt inspirerer til broderiets både form og farve.

Så er arbejdskassen klar og de første to brocher broderet.

2 Comments

  1. Det glæder lærerinden at se den smukke opspænding som er grundlaget for dine vidunderlige fantasier. Fortsæt med det.

    • Bettina Breiding Hansen

      Tak for gode ord:-) Egentlig skulle jeg nok også have syet det på på kryds og tværs igennem trykket, men det blev noget rod i forhold til, hvordan stoffets tryk vil inspirerer undervejs, og det fungerer heldigvis fint.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *