Iklædt vinterdragt

Jeg ved det – det er lidt siden, at jeg har givet lyd her.
Somme tider kalder mit liv på “stille dage,” hvor jeg må kravle i hi fra den store verden. Men det betyder ikke, at der ingenting sker – tværtimod. Den sidste tid her har jeg leget, prøvet og udfordret forskelligt omkring den altid spændende udfordring om skønne baggrunde og dermed også mulige nye broderiudfordringer. Mere om det i den kommende tid.

Men – mine tryllebroderier, hvor jeg har broderet på forsvindingsplast og tyl fik jeg lyst til at lege videre med…for hvad nu hvis jeg udfordrede det at kunne lave broderier, så at sige uden bagrund og alligevel sætte dem i ramme?
Og hvilken ramme – eller rammer?
Det fik mig til at tænke, at ofte når jeg poster noget på f. eks. Instagram, der rummer flere billeder, samler jeg dem til ét billede. Jeg bestemmer, hvordan layoutet skal se ud – i én ramme – én lille fortælling.

Og sådan en ramme med en lille vinterhilsen kom der ud af det.
Rammen har jeg savet ud i MDF-plade, malet og patineret. Og ud af et af felterne måtte jeg alligevel springe rammen…

Så denne lille fortælling om vintergran, iskrystal og en solsort -dog stadig på grenen-
kom der ud af det.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *