Håndbroderede graner

Når lyset spiller.
Jeg er så heldig at bo tæt ved skov og hav, og lyset kan få de mest magiske farver frem. Især her hvor årstiden skifter. Jeg tager tit mig selv i at tro, jeg ved hvordan farverne spiller imellem granerne, i himlen eller ud over havet, men når jeg kigger efter, så bliver jeg tit forundret over, at det er nogle helt andre farver, der er i spil.

I granerne her har jeg leget med farverne og ladet de gamle stykker forvitrede træ og bark spille med.

Fra sidste indlæg skrev jeg dette om, hvordan de er lavet.
“Disse små træer er syet med en teknik, hvor man syr på Solvy (vandopløseligt materiale) og tyl.
Jeg har syet med tætte schattérsting. De er syet lidt groft for at få grantræets grenstruktur frem. Efter endt syning er solvyen skyllet væk og jeg har også klippet tyllen væk tæt ind til broderiet. Det er som et helt trylleri!”

De tre stykker træ med graner ligger nu i shoppen.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *