Knudepileurt og vase i skind

Sommertid har altid været legetid. Tid til små og store projekter og ofte begrænset af hvad man lige kunne finde, hvilket bare gjorde det endnu sjovere. Sådan husker jeg mange timer i sommerhus og mange sommerferier hos mine bedsteforældre. Med tiden begyndte jeg at planlægge, hvad jeg godt kunne tænke mig at lave og prøve, og det har hængt ved.

I år har et af mine sommerprojekter været denne vase syet i skind. Egentlig er den syet på samme måde som midten i min kæmpevalmue – her er den bare rejst op. Den er syet sammen med heksesting/flettesting.

På den ene side har jeg syet to blade på i stof, som jeg har malet. De er kun syet på i den ene side og har en lille tråd i den anden, så de kan formes.

Op langs siden i vasen kommer knudepileurten – rank – syet med spiralknude på spiralknude – stoffet har jeg malet.

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *