Arum Maculatum

I denne skønne engelske havebog hedder denne plante for “Vild Ingefær”. Den kaldes også  for “Dansk Ingefær” – Den smukke blomsterstand må blive min næste opgave. Underligt nok var jeg ikke klar over, at jeg selv har den i haven, da jeg aldrig har set eller bemærket blomsterne, men de røde bær blomsterne dækker, der står ranke tilbage sidst på sommeren og lyser, afslørede det.

2 Comments

  1. Den er smuk, men også mega giftig, så vidt jeg ved, fra Jens .
    God arbejds lyst, jeg er sikker på det bliver så smukt.
    Knus, Dorthe

    • Bettina Breiding Hansen

      Tak søde ven – jo den er giftig. Vi har den selv i haven. I sensommeren kommer den med stængler med røde bær og det er dem, der er giftige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *